L’estrena d'”Armilles i tirants” omple el Convent de les Arts

El disc “Armilles i tirants”, primer treball discogràfic del grup “La Tieta Clara”, és un recopilatori de les diferents etapes de la cançó catalana.

El grup musical La Tieta Clara va aconseguir omplir el Convent de les Arts en la presentació del seu primer treball discogràfic que porta per nom “Armilles i tirants”. La presentació es va dur a terme diumenge 3 de febrer a les 7 de la tarda. El grup, format per Ernest Bertran, David Ferré, Albert Ferré i Bàrbara Flores, van interpretar peces d’aquest treball. És un treball recopilatori de dotze peces significatives de la cançó catalana de totes les èpoques en què trobem cançons de Lluís Llach, de Joan Manuel Serrat, de Joan Isaac, de Maria del Mar Bonet, de Raimon, de Pau Riba, de Delfí Abella, dels Amics de les Arts, de Sílvia Pérez Cruz, d’Anna Roig o de Blaumut entre d’altres. Un treball estrenat ara però que el grup ha estat treballant des de finals de 2017.

Al final de l’actuació hi va haver un moment més distès, amb copa de vi, i es va poder parlar amb els membres del grup alhora que adquirir el disc “Armilles i tirants” signat pels artistes.