Cartell Festa de les Caramelles 2018

La Festa de les Caramelles 2018, organitzada per l’Associació EMMA Cultura, se celebrarà el Diumenge de Pasqua 1 d’abril. Durant el mes de març tots els participants (cantaires i músics) assajaran les caramelles i les cases i entitats que ho desitgin podran inscriure’s per demanar que les caramelles passin pel seu local.

L’1 d’abril, s’iniciarà la festa amb un berenar amb coca i xocolata per a tots els caramellaires a l’Església Vella a les 18h. Seguidament sortirà el grup de caramelles a resseguir totes les cases i entitats que ho hagin demanat. En el seguici es cantaran les sis caramelles escollides per aquesta edició on s’hi inclouen les dues parts de l’Himne d’Alcover com a novetat. Aquest any també es comptarà amb els grups de grallers del poble. Un cop acabada la cantada, tots els caramellaires i públic general que ho desitgi podran gaudir del sopar popular de caramelles al Cercle d’Amics. També al Cercle d’Amics, a les 22:30h s’iniciarà el concert gratuït amb la presentació del grup de cançó catalana “La Tieta Clara” (www.latietaclara.cat). Aquest grup, format per 4 músics, dos dels quals els germans Ferré d’Alcover, presentarà un programa de versions de cançó catalana des dels clàssics (Llach, Sisa, Serrat, Bonet,…) fins els actuals (Blaumut, Amics de les Arts, Manel,…). Serà el concert d’estrena d’aquest nou projecte musical. A la mitja part del concert es farà el bingo de la mona.

Paral·lelament a la festa, aquesta edició comptarà amb diversos actes complementaris amb la intenció de difondre i popularitzar aquesta festa. El 16 de març es faran caramelles teatralitzades a la Biblioteca Municipal d’Alcover i el 23 de març es repetirà en un format més gran a l’Escola Pública Mare de Déu del Remei. El grup de teatre alcoverenc Premium Actors tindrà un paper rellevant en aquests actes. El 6 d’abril també es farà una cantada de caramelles al Centre de Dia.

Es recorda que tothom que hi vulgui participar, ja sigui cantant o tocant, o com a casa o entitat, podrà fer la seva inscripció a partir de l’1 de març al web www.emmalcover.cat, Ca Cosme i a l’EMMA. Els assajos per als cantaires comencen el proper 2 de març.

Cartell de la Festa de les Caramelles 2018:

Cartell en PDF >>