El concert benèfic per la Marató 2017 recapta 824€

La 11a edició del concert benèfic per la Marató de TV3 que organitza l’Associació EMMA Cultura va tenir lloc el 10 de desembre a les 6 de la tarda al Convent de les Arts.

En aquesta ocasió, presentada per l’alcoverenca Èlia Tell, vam tenir el plaer de gaudir de diverses agrupacions de l’EMMA com el conjunt de guitarres, la xaranga, la coral d’adults, el grup de gospel “Singtons” i les col·laboracions habituals d’entitats com el CAP Alcover, CEA (Centre d’Estudis Alcoverencs), Premium Actors i l’Escola d’Adults (taller de dibuix i pintura i teatre) entre d’altres. Com en la darrera edició, també hi van haver  actuacions de dansa contemporània protagonitzades per joves promeses alcoverenques. I si ja hi havia música, dansa, teatre, literatura i pintura, aquest any s’hi sumà la gastronomia: Mas Rosich a la Nostra oferí durant i després el concert un snack solidari per la Marató.

L’organització vol agrair enormement la participació altruista de tots els artistes, voluntaris i entitats i la bona resposta solidària que va tenir el nombrós públic assistent. La recaptació final va ser de 824€ que s’enviarà a la Marató de TV3 per contribuir a recerca mèdica en les malalties infeccioses.