Happy hour a l’Hort de Sant Antoni

El passat dimecres, l’EMMA va organitzar, sota el concepte de Happy Hour, un festival de música moderna i creativa a les 19h a l’antiga bassa de l’Hort de Sant Antoni situada als exteriors de l’EMMA. Amb una ambientació pròpia de bar musical, amb tauletes i cadires, el nombrós públic va gaudir d’una bona estona de música en directe a la fresca acompanyada d’un refresc gràcies al servei de barra que van muntar els Bruixots d’Alcover que van col·laborar amb la festa.

El concert va iniciar-se amb la 2a Mostra de Joves Compositors de l’EMMA, on alumnes d’instrument van presentar i interpretar composicions pròpies que havien realitzat durant el curs escolar amb l’ajuda dels seus professors. Les interpretacions, totes elles molt originals i creatives.

Seguidament, van actuar diversos “minicombos” que són agrupacions d’alumnes espontànies que es van formar expressament per aquest concert, els combos estables de música moderna de l’escola, el grup de gospel “SingTons” i la Xaranga de l’EMMA.

En acabar les actuacions musicals hi hagué un sopar social que va permetre allargar la vetllada. El públic va gaudir i aplaudir molt la iniciativa.

PROGRAMA D’ACTUACIONS (pdf) >>>