1a Trobada de conjunts de teclats al Convent de les Arts

Per iniciativa de les escoles municipals de música de Valls, Alcover i Tarragona, el passat 3 de juny es va posar en marxa la 1a Trobada de Conjunts de Teclats. La motivació d’aquesta iniciativa és posar en valor els conjunts de teclats de les escoles de música i oferir una activitat atractiva i innovadora per aquest format d’agrupacions.

Amb una posada en escena amb 20 teclats, 5 melòdiques i una pantalla de cine gegant, més de 40 alumnes de piano de les diferents escoles participants van gaudir d’una jornada ben diferent. Durant el matí el professor de piano i improvisació  Carles Marigó va oferir un taller a tots els participants. Carles Marigó també és especialista en la Melodologia IEM que s’està implantant a l’EMMA. Utilitzant aquesta metodologia el taller va començar treballant eines d’improvisació i va acabar aplicant aquestes eines per a posar música en un curtmetratge d’animació de Pixar, “Lifted”.

Després de dinar, va ser el moment de fer les proves de so i iniciar el concert. El programa del concert va consistir en actuacions dels diferents conjunts de teclats participants i l’actuació conjunta final amb el curtmetratge.

CARTELL I PROGRAMA DE LA TROBADA (pdf) >>

La valoració de la trobada va ser molt positiva tant pels participants, organitzadors i públic assistent al concert final. Us deixem amb el vídeo de la improvisació sobre el curtmetratge “Lifted” de Pixar.

[su_youtube url=”https://youtu.be/Gno_29KslLo?list=PLxIXRAaNctv00U_p_5q6M0U7Y1Zk4bozk”]