La coral infantil al “Juguem cantant” a Sarral

Aquest diumenge 14 de maig hi va haver El Juguem Cantant, una trobada anual de corals organitzada pel SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya), on nens i nenes del Tarragonès i de València es troben per cantar junts. Aquest any la cantata escollida va ser “El follet valent” que va comptar amb la participació de la coral infantil de l’EMMA. En aquesta ocasió la trobada va ser a Sarral organitzada per la Coral Infantil al Ritme.

De bon matí es van trobar totes les corals i després d’esmorzar, es va fer un assaig conjunt. Tot seguit, els nens van gaudir d’un un taller. Després es va dinar, i per relaxar-se van gaudir d’una conta-contes amb l’entretinguda i divertida història de l’Aneguet lleig” amb música en directe. Va arribar l’hora de preparar-se pel concert, que es va dur a terme a la Sala Recreativa Cultural a les 17:00 hores i on nens i pares s’ho van passar d’allò més bé, els uns cantant i els altres escoltant. En acabar, tant els directors de cada coral com cadascun dels cantaires van rebre un obsequi. El concert va ser tot un èxit i la jornada d’allò més divertida.