Sopar-concert de Nadal al Cercle d’Amics

bannerAquest Nadal, l’EMMA inicia un conveni de col·laboració amb el Cercle d’Amics mitjançant el qual l’audició trimestral de música moderna es descentralitza al Cercle d’Amics. El Cercle d’Amics disposa de diferents espais com la sala del cafè, el teatre o la terrassa a l’estiu, que permetran gaudir de les audicions de modern en un ambient més favorable, informal i amb la possibilitat de tenir servei de bar i menjar per a tots els assistents. L’EMMA inicia aquesta col·laboració amb un format nou, Sopar-Concert de Nadal, el proper divendres 16 de desembre a partir de les 21h a la sala del cafè del Cercle d’Amics d’Alcover.

L’entrada serà lliure per a familiars, acompanyants i públic en general, així com a tots els socis i no socis de l’entitat Cercle d’Amics que en vulguin gaudir.

Per garantir el servei de sopar a tots els assistents que ho desitgin, s’ha habilitat un formulari per realitzar la reserva dels sopars. La data límit per fer la reserva és el dilluns 12 de desembre. També es pot fer la reserva a secretaria de l’EMMA en l’horari habitual. El pagament dels menús es farà directament al Cercle d’Amics. Aquesta reserva servirà per agilitzar el servei i perquè els conserges s’aprovisionin degudament.

Gràcies per la vostra col·laboració !

[su_button url=”https://drive.google.com/open?id=1sdbOQv1US9QOtj2kpzyT1lHzbp5VRC8W8Ifnn2K4TGs” target=”blank” style=”bubbles” size=”15″ wide=”yes” center=”yes”] RESERVES SOPAR [/su_button]

Cartell i programa d’actuacions:

cartell-acartell-b