Concert benèfic per la Marató de TV3 2016

cartell-2016El proper diumenge 11 de desembre a les 6 de la tarda, l’EMMA organitzarà una nova edició del Concert Benèfic per la Marató de TV3! Presentat per Júlia Creus (Mònica de la sèrie “Merlí” de TV3″) i amb més de 100 artistes convidats!

Hi col·laboraran diverses agrupacions de l’escola com el conjunt de guitarres, conjunts de pianos, coral d’adults, la Xaranga (que actuarà conjuntament amb la xaranga de l’Aula Vilalta de la Selva del Camp), el grup de gospel “Singtons” i les col·laboracions habituals d’entitats com el CAP Alcover, CEA (Centre d’Estudis Alcoverencs) i l’Escola d’Adults (taller de dibuix i pintura i teatre) entre d’altres. Per primera vegada hi haurà actuacions de dansa protagonitzades per alcoverenques.

L’entrada-donatiu serà de 5€ i inclourà un número pel sorteig d’una obra d’art del Taller de dibuix i pintura de l’Escola d’Adults que es farà al final de l’acte. Tota la recaptació es destinarà a la Marató de TV3.

No falteu a aquesta cita amb l’Art i la Solidaritat !!!