Súper actuació de la Xaranga a la Festa dels Súpers

img_1138_2El passat diumenge 23 d’octubre la Xaranga de l’EMMA juntament amb la xaranga de l’Aula Vilalta van protagonitzar una actuació en el marc de la Festa dels Súpers organitzada per TV3/Súper3 al parc de Montjuïc de Barcelona.

L’interès mútuo de TV3 i l’EMMA va néixer el passat maig quan amb l’estrena de l’espectacle La banda sonora de la teva infància, es van trobar molts punts de connexió entre la xaranga i el seu repertori de dibuixos animats i el Club Súper 3. Fruit d’aquests interessos comuns en va néixer aquesta nova col·laboració a la Festa dels Súpers.

Aquest curs 2016-2017 la Xaranga de l’EMMA, que aglutina a alumnes i ex-alumnes de l’EMMA en un projecte artístico-social, s’ha agermanat amb la xaranga de l’Aula Vilalta de la Selva del Camp i conjuntament realitzaran les activitats proposades per aquest curs. Aquesta ha estat la primera actuació conjunta de les dues xarangues, per Nadal s’està preparant un altre programa.

A la Festa dels Súpers, els súper músics van actuar en diferents places del recinte de Montjuïc durant el matí i després van poder gaudir de les activitats i tallers de la festa. Per acabar la jornada, tots van poder gaudir de l’espectacle final “Tots junts” del Súper 3 abans d’agafar l’autobús de tornada.

La valoració de la sortida va ser molt positiva tant per participants com pels nombrosos acompanyants, pares, mares i familiars que van sumar-se a la iniciativa. Els espectadors van gaudir sorpresos de cançons com Doraemon, Shin Chan, Bola de Drac, Dr Slump i Caçafantasmes, interpretades per 50 músics, degudament caracteritzats amb els colors del Club Súper 3, majoritàriament molt joves que van tenir una experiència inoblidable.