Taller de trompeta i trombó amb l’AMPA

trailer - còpiaLa pràctica musical és una de les activitats més completes pel desenvolupament del cervell en nens i nenes que existeix i afavoreix al desenvolupament de totes les intel·ligències de la persona (lingüística, lògico-matemàtica, visual, musical, corporal, interpersonal,…).

En l’activitat “Taller de trompeta i trombó” els alumnes s’iniciaran amb aquests instruments des d’una vessant molt pràctica. Podran triar entre trompeta i trombó. Es treballarà en grups petits (a partir de 2n de primària) i els instruments els aportarà l’EMMA.

Un cop superat el curs, l’EMMA proposarà, als alumnes que hagin assolit un nivell bàsic d’instrument, la participació en la Xaranga de l’EMMA en diferents sortides com Fira, Festa Major, etc.

L’horari serà els dijous de 16:30 a 17:30 a l’aula de música del col·legi “Mare de Déu del Remei”.

Inscripcions a l’AMPA fins el 26 d’agost al Punt d’Informació Juvenil !

Us hi esperem, ens divertirem!