Concert de Nadal amb el Cor Infantil Amics de la Unió

IMG_20151227_190019El passat diumenge 27 de desembre al Convent de les Arts d’Alcover tingué lloc el concert de Nadal 2015 protagonitzat pel Cor Infantil Amics de la Unió amb la col·laboració de la Coral Elemental de l’EMMA.

L’espectacle amb el nom de “Cançons de la lluna al barret”, incloïa 14 cançons per a cor i piano amb lletra de Bernat Desclot, música de Josep Vila Casañas i coreografies de Sol Picó.

Amb Josep Vila Jover a la direcció musical, el reconegut i premiat cor va presentar un espectacle coral de gran qualitat musical i artística, amb unes coreografies que en tot moment acompanyaven el text i un joc de llums i atrezzo que convertien el concert amb tota una experiència auditiva i visual.

La Coral Elemental de l’EMMA dirigida per la professora Elisabet Pérez, que havia estat treballant el repertori durant el 1r trimestre a l’escola, va tenir l’oportunitat de fer un assaig amb el director del cor, Josep Vila Jover, uns dies abans del concert. Al mateix dia del concert, es van treballar les coreografies i posada en escena abans de l’inici de l’espectacle.

Participants, pares, organització i públic, van coincidir en la idoneïtat de la proposta i van valorar molt positivament l’experiència.

PROGRAMA DE MÀ (pdf) >>

FOTOS DEL CONCERT:

VÍDEO DEL CONCERT:

[su_youtube url=”https://youtu.be/cRrFfUJEIDg”]