El Concert per la Marató de TV3 recapta prop de 900€

El passat diumenge 10 de desembre, l’EMMA va organitzar la 9a edició del concert benèfic per la Marató de TV3. Aquesta cita amb la solidaritat per a la recerca mèdica es va celebrar al Convent de les Arts i va reunir a més de 100 artistes locals.
Com ja va passant els darrers anys, diferents entitats del món de la música, el teatre, les lletres i les arts plàstiques van col·laborar en l’acte convertint-lo en una verdadera mostra artística multidisciplinar.

L’espectacle va començar al claustre del convent amb ‘exposició de quadres a càrrec dels Artistes Locals (el grup de dibuix i pintura de l’Escola d’Adults d’Alcover). Ja a dins l’auditori, l’actriu Júlia Creus (Mónica de la sèrie “Merlí” de TV3) va ser l’encarregada de presentar totes les actuacions que es van succeir.

El concert el van començar formacions de l’EMMA com el conjunt de guitarres i la xaranga, una agrupació nova que aglutina més de 30 músics alcoverencs. El doctor David Garcia, director de l’equip de professionals del CAP d’Alcover, va explicar de forma didàctica i entenedora el motiu de la Marató d’enguany.

Seguidament, va ser el torn dels tallers que l’EMMA organitza periòdicament. Hi van actuar el taller de música electrònica, el taller de cant modern i el taller de gòspel “Oh happy Alcover”. El Centre d’Estudis Alcoverencs, va col·laborar llegint uns fragments del llibre de la Marató.

Diferents grups musicals locals van actuar dins el marc d’aquest concert benèfic: el grup vocal Les Veus d’Alcover i un grup de Tangos de músics alcoverencs. El grup de teatre de l’Escola d’Adults i la Coral de l’EMMA van tancar l’apartat musical de l’espectacle que va acabar amb el sorteig d’un quadre del pintor Xavier Rubio, professor del taller de dibuix i pintura de l’Escola d’Adults.

L’organització vol agrair enormement la participació altruïsta de tots els artistes, voluntaris  i entitats i la bona resposta solidària que va tenir el nombrós públic assistent.

Fotos del Concert Benèfic per la Marató de TV3 2015: