Nou taller de batucada a l’institut

Flyer tallerAmb la idea d’oferir tallers musicals als estudiants de secundària de l’institut “Fonts del Glorieta” d’Alcover, l’EMMA i la Batucada Kukupraks organitzaran un taller de batucada adreçat a tots els alumnes que tinguin interès per aquesta música i que vulguin passar una bona estona en bona companyia.

El taller s’oferirà dins les activitats de  l’Associació Esportiva Escolar de l’institut. Per tant, la inscripció es farà des del mateix institut.

El taller de batucada començarà el proper divendres 23 d’octubre amb una sessió oberta a les 5 de la tarda al pavelló de l’institut. Tots els alumnes que tinguin curiositat per aquest taller estan convidats/des en aquesta sessió gratuïta i oberta a tothom.

A partir d’aquí, el taller s’oferirà tots els divendres de 18:00 a 19:30h al pavelló de l’institut. Els instruments seran proporcionats per l’organització i les places són limitades.

Aquest taller es realitzarà durant el primer quadrimestre amb la idea de que es pugui continuar durant el segon quadrimestre fins a final de curs. El preu per alumne serà de 47,5€ / quadrimestrals.

Els monitors d’aquest taller seran els responsables de la batucada Kukupraks d’Alcover.

Us deixem amb un vídeo d’exemple d’un taller de batucada organitzat per l’EMMA:

[su_youtube url=”http://youtu.be/38Nj7Y75yw4?list=PLxIXRAaNctv00U_p_5q6M0U7Y1Zk4bozk”]