Música al Convent: promoció alumnes EMMA

Promo 20setDiumenge 20 de setembre 2015 a les 19:00h al Convent de les Arts

El tenor Roger Padullés i l’actriu Mercè Arànega estrenen l’espectacle sobre J.Brahms ARMADURA BRILLANT al Convent de les Arts d’Alcover

+ INFO A: www.conventarts.cat

PROMOCIÓ PELS ALUMNES DE L’EMMA:

– ACCÉS A L’ASSAIG OBERT – divendres a les 18.30

Els artistes estaran en residència des de divendres al Convent de les Arts per tal de fer els darrers ajustaments artístics i tècnics abans de l’estrena. Us convidem a accedir a l’assaig musical de cant i piano que els artistes Roger Padullés, Maria Escobar i Iain Burnside realitzaran el divendres 18. L’assistència a l’assaig serà puntualment a les 18.30 i podrem assisitir-hi durant uns 20 minuts aproximadament.

– DESCOMPTE EN LA COMPRA D’ENTRADES

Des del Convent de les Arts consideren que és un espectacle d’interès musical i per aquest motiu ens ofereixen les entrades al preu dels usuaris del Carnet, és a dir a 9€. Les entrades les podeu adquirir a Ca Cosme o bé a la taquilla del Convent des d’una hora abans de l’espectacle.