La companyia de teatre juvenil “El Quartet” es presenta a l’EMMA amb l’obra “Cabaret: en temps de guerra”

El Quartet

El divendres 3 de gener a les 19:30 a l’EMMA, la companyia alcoverenca de teatre juvenil “El Quartet” es presenta amb la representació de l’obra “Cabaret: en temps de guerra”.

Martí Guarch, Anna Blasco, Laura Caparó i Marc Rodríguez, tots alumnes d’ESO de l’Institut “Fonts del Glorieta” d’Alcover,  formen el jove elenc d’actors d’aquesta nova companyia de recent creació. La seva passió pel teatre i la música ja des de petits els ha portat a emprendre aquest interessant projecte artístic.

El guió de “Cabaret: en temps de guerra” escrit per Martí Guarch es va elaborar a partir de cançons de musicals que el Martí va lligar amb una història inspirada en vivències personals d’un viatge amb l’institut a Bremen (Alemanya) i amb el context històric de l’Alemanya nazi.

[su_quote]Ens situem a Alemanya, l’any 1943. A la ciutat de Bremen. Està començant l’època dels nazis. Per altra banda dos joves tenen el desig de ser actors d’un musical. Fan una audició i els agafen per actuar a Bremen, en un teatre de cabaret anomenat Cabaret Berlin. Ells s’allotjen en un pis al costat del teatre. La propietària és de creença jueva. Evidentment està espantada per el soldats. Poc a poc es van descobrint punts amagats de la senyora Hanna. Podríem dir que és un musical en cert punt còmic i ple de misteris, amors, venjançes i un toc cabaretístic.[/su_quote]

Amb una escena ambientada en l’època, hi trobarem  música en directe, interpretada per Mar Guarch i Èlia Blasco, piano i saxo respectivament; cançons, coreografies, diàlegs intrigants, pors i alegries, amors i desamors,… Amb Anna Martínez i Aleix Cortès a la part tècnica de llum i so, tot plegat conforma una exquisida obra de teatre musical en petit format plena de contrastos.

2013-12-31 11.58.17

Una proposta fresca d’un grup de joves molt ben avinguts amb un gran interès i trajectòria amateur en teatre popular i en música, ja que quasi tots ells realitzen cursets de teatre i son o han estat alumnes de l’EMMA, que pretén posar una nota de color i optimisme a l’entrada d’any.

Escoltar l’entrevista d’Alcover Ràdio: ENTREVISTA A “EL QUARTET” >>

Programa darrera

Podeu seguir la companyia a:

facebook Facebook “El Quartet        earth2 Web “El Quartet”