El Concert de la Marató de l’EMMA recapta la xifra rècord de 725€

IMG_6855Per 7è any consecutiu, l’EMMA organitza un concert benèfic en motiu de la Marató de TV3. En aquesta ocasió va ser al teatre del Cercle d’Amics d’Alcover el passat dissabte a les 7 de la tarda.

Com ja ve passant fa anys, aquesta cita amb la solidaritat per a la recerca mèdica traspassà les fronteres de la música esdevenint una veritable mostra artística multidisciplinar. Així doncs, a més de l’actuació d’algunes de les formacions emblema de l’EMMA, hi va haver més participació que mai de col·laboradors externs.

La primera part s’inicià amb el missatge de benvinguda del Sr. Martí Yebras, regidor de cultura de l’Ajuntament d’Alcover. Seguidament van actuar els conjunts de guitarres i la banda de l’EMMA. La infermera Ma Josep Guinovart del CAP d’Alcover va posar la nota científica i divulgativa de la jornada: ens va explicar les principals malalties neurodegeneratives i la finalitat dels fons recaptats per la Marató. Un any més, l’Escola d’Adults d’Alcover va col·laborar amb l’acte a través de la seva aula de rus: les alumnes de rus acompanyades de la seva professora Tània, van cantar una nadala tradicional russa. El músic i compositor freelance, Pep Ulldemolins ens va interpretar unes composicions pròpies al piano amb molt de sentiment. Finalment, Martí Yebras acompanyat al piano pel mateix pianista, va recitar uns fragments del llibre de la Marató i un poema de Miquel Martí i Pol.

Tornant de la mitja part, el grup vocal alcoverenc Les Veus d’Alcover, que reapareixia per Festa Major després d’un període d’inactivitat, es va sumar a l’acte amb la interpretació de temes tan coneguts com “Moon River”, “Contigo en la distancia” i “Azulao”. Dos combos d’alumnes de l’EMMA van continuar amb música pop actual i bandes sonores: “Titànic”, “Applejack” i “Surfin’ USA” entre d’altres. La coral d’adults de l’EMMA, molt participativa en tot tipus d’actes culturals al municipi, va presentar una secció de veus masculines ampliada i va oferir un repertori amb regust nadalenc. La última actuació musical de la vetllada la va protagonitzar el combo de professors de l’EMMA amb la convidada especial “Chloe” a la veu, que va fer les delícies del nombrós públic amb la interpretació de temes de George Benson, Michael Bublé i Stevie Wonder.

El concert de la Marató va acabar amb el tradicional sorteig d’obres d’art a càrrec de l’associació artística solidària “Art-Salud. I així va arribar el moment final d’anunciar la recaptació de 725€, rècord històric dels concerts de la Marató organitzats per l’EMMA.

L’organització vol agrair enormement la participació altruïsta de tots els artistes i la bona resposta solidària que va tenir el nombrós públic assistent.

IMG_6848