L’EMMA col·labora molt activament amb les Festes d’Alcover (Fira de Bandolers)

Colage Festes

Amb un total de 13 intervencions musicals planificades tant en Fira de Bandolers com en Festa Major (veure enllaç relacionat: L’EMMA AMB LES FESTES D’ALCOVER), l’EMMA completa amb èxit totes les seves actuacions en les que han estat una de les festes més participades i multitudinàries que es recorden. En el cas de l’EMMA en particular, s’han mobilitzat més de 150 músics en total.

El lliurament del premi al disseny de l’etiqueta de la Rosita de la fira, va ser el tret de sortida de les actuacions. Carme Català, a la flauta i David Ferré al piano, van posar música refrescant a aquest acte que obria el programa de Fira de Bandolers.

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=7yJMN10ogeI&feature=share&list=PLxIXRAaNctv00U_p_5q6M0U7Y1Zk4bozk” width=”600″ height=”400″]

La coral juvenil de l’EMMA va participar en l’acte organitzat pel Centre de Dia d’Alcover en el que s’hi sumaren diverses entitats tot fent un homenatge a la institució i a la gent gran. La coral juvenil formada per una trentena de nens i nenes a partir de 8 anys, va interpretar temes molt coneguts de “Polseres Vermelles”.

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=F-vG41bgXRQ&feature=share&list=PLxIXRAaNctv00U_p_5q6M0U7Y1Zk4bozk” width=”600″ height=”400″]

La primera actuació de la Banda de l’EMMA va ser a la baixada dels ORNIs. En aquesta ocasió va ser l’agrupació encarregada d’amenitzar la cursa i de, un cop acabada, fer cercavila cap al cor de la Fira on continuava l’acció. Degudament guarnits i caracteritzats, els membres de la Banda de l’EMMA van interpretar un repertori festiu de xaranga.

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=bfDkcAVY9X8&feature=share&list=PLxIXRAaNctv00U_p_5q6M0U7Y1Zk4bozk” width=”600″ height=”400″]

Com l’any passat, el grup d’acordionistes “Ribatònics” van posar aquestes sonoritats tant especials de la música tradicional i popular catalana en diferents moments de la fira: a la plaça Cosme Vidal a la tarda, a les entrades del sopar de bandolers i al concert-vermut del diumenge al portal .

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=rKrXMiiNzic&list=PLxIXRAaNctv00U_p_5q6M0U7Y1Zk4bozk&index=9″ width=”600″ height=”400″]

Encara en fira, els participants al curs de batucada organitzat per l’escola, van estrenar-se al concert del dissabte. En una actuació conjunta amb Bandarra Street Orkestra van omplir amb enèrgics ritmes el pavelló, on a més dels Bandarra hi van actuar Hotel Cochambre i el grup alcoverenc “All Covers”.

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=Kxizdlkhj-E&feature=share&list=PLxIXRAaNctv00U_p_5q6M0U7Y1Zk4bozk” width=”600″ height=”400″]

La Bandarra Street Orkestra va tenir un doble paper en aquesta ocasió ja que a més d’impartir el taller de batucada, va actuar en concert. Un concert del qual en guardem un gran record tots els que hi vam ser.

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=9HlNbqocRRQ&feature=share” width=”600″ height=”400″]

Amb totes aquestes actuacions, acabava un cap de setmana esplèndid de Fira de Bandolers i començava l’entre-festes com a preludi del cap de setmana de Festa Major.

Veure enllaç relacionat: RESUM DE FESTA MAJOR>>.