L’EMMA amb les festes d’Alcover

Festes

A pocs dies que comencin les festes d’Alcover, Fira de Bandolers i Festa Major, l’EMMA presenta la seva agenda cultural amb un total de 13 intervencions. L’EMMA, com cada any però aquest any més que mai, col·labora, organitza i promou diferents actes dins la programació de festes. Us animem a participar-hi i gaudir-ne !

David Ferré: “L’EMMA s’entrega en cos i ànima a les festes d’Alcover. Com a servei públic municipal que som, creiem que és un dels nostres deures que permet viure una experiència inoblidable als nostres alumnes i professors i també visualitzar la tasca que es porta a terme a l’escola en forma d’actuacions públiques per al gaudi de tota la població”.

Coral juvenil

La primera intervenció serà en el lliurament del premi al disseny de l’etiqueta de la “Rosita”, en el qual un duet de músics alcoverencs (Carme Català a la flauta i David Ferré al piano) interpretaran música fresca i popular. El dissabte de fira, la nostra coral juvenil col·labora en l’acte organitzat pel Centre de Dia amb un programa de música catalana actual al Cercle d’Amics.

BandaEl mateix dissabte, la banda de l’EMMA en format Xaranga acompanyarà la cursa d’ORNIS amb un repertori nou de temes “xarangueros”. La banda està formada pels alumnes de vent de l’escola i per festes s’hi afegeixen tot un seguit d’ex-alumnes, músics i aficionats del poble, cosa que permet sortir amb una formació de més de 30 persones.

RibatonicsCom l’any passat, el grup d’acordionistes “Ribatònics” donarà el toc de música tradicional catalana en diferents moments del cap de setmana. Aquest grup complementa la proposta de música tradicional i popular  de la Fira amb les sonoritats típiques del pirineu català.
Batucada

Una de les novetats d’enguany serà la participació del grup de batucada al concert del dissabte de fira. Aquesta formació, encara en fase embrionària, es va iniciar el juliol amb un taller i una presentació en la festa d’aniversari dels Diables d’Alcover. En aquesta ocasió, es reprèn l’activitat amb un taller i una actuació conjunta amb els percussionistes de la Bandarra Street Orkestra.

GuitarresFins aquí el programa de Fira. A l’entre-festes, l’EMMA participa amb els seus conjunts de guitarres a l’acte d’homenatge a Vicent Andrés Estellés organitzat pel CEA. En aquest acte poètico-musical s’intercalarà poesia i música de la mà dels nostres guitarristes i del grup vocal “Les Veus d’Alcover” que, després d’uns anys d’inactivitat, es presenta de nou en aquestes festes.

combosEl dijous d’entre-festes, ja és tradicional la mostra de combos i músiques modernes. En aquesta ocasió intervindran dos combos de l’escola i el combo de professors amb la convidada especial “Chloe” a la veu. Els combos oferiran un repertori variat amb autors com The Wailers, Stevie Wonder, George Benson, Michael Buble, Beyoncé,…

Dames i vellsJa en Festa Major, la banda juntament amb els actors locals faran la representació del ball de Dames i Vells en dues representacions com és habitual. En aquesta ocasió, hi haurà l’apadrinament per part del Ball de Dames i Vells de Tarragona.

Diumenge de Festa Major, es tancarà la participació de l’EMMA en aquestes festes amb un concert de la Coral de l’EMMA a l’església nova i un concert-vermut al Cercle d’Amics protagonitzat pel conjunt vinculat a l’EMMA “Small River Brass Band” i la presentació del seu nou disc.

Des d’aquí podeu veure i descarregar l’agenda d’activitats de l’EMMA per Fira i Festa Major

Programa MaEl personal de l’EMMA us desitja que visqueu intensament aquestes festes.

Bona