La tornada a l’escola…

tornada2011[1]

Estimats pares i alumnes ! Comencem el compte enrera! A partir d’avui el claustre de l’EMMA es posa a treballar per acabar de preparar-vos un curs ple d’activitats i bona música.

Durant la primera quinzena de setembre ens podreu trobar a l’escola de dilluns a dijous de 17h a 20h. Serà el moment de resoldre dubtes i “afinar” tots els temes pendents per començar bé el curs. Us recordem que teniu el calendari acadèmic i els horaris de les assignatures col·lectives actualitzats a la web (Calendari i horaris curs 2013-2014 >>)

MATRÍCULA OBERTA ! (2n període de matriculacions pel curs 2013-2014)

També us informem que durant aquests dies, s’obre el 2n període de matriculacions. Tothom que vulgui tocar un instrument i aprendre música i no estigui matriculat, pot fer-ho durant aquesta primera quinzena de setembre en horari de secretaria.

Les classes, com ja vam anunciar, començaran el dilluns 16 de setembre.

Us informem que els nous horaris de secretaria d’aquest curs (a partir del 16 de setembre) seran:

HORARIS SECRETARIA
Dimarts de 17 a 19:30
Dimecres de 17 a 19:30
Dijous de 17 a 19:30

Us esperem! 😉