Concert de la coral de l’EMMA a Montbrió de la Marca

IMG_7021

El passat diumenge dia 4 d’agost, la coral d’adults de l’Escola Municipal de Música d’Alcover (EMMA) es va desplaçar a Montbrió de la Marca, una petita població agregada al municipi de Sarral, a la Conca de Barberà.

Cantaires i acompanyants van tenir l’oportunitat de passejar pels bonics i costeruts carrers d’aquest petit poblet, i de pujar fins el cim del turó en el què, ara fa quasi mil anys (l’any 1073), es va documentar l’existència d’un castell, el castell de Montbrió. Avui en dia no en queda cap vestigi d’aquell edifici construït en una zona fronterera entre la Catalunya Vella i  l’imperi musulmà, el Sarraïns.

A migdia, a l’església parroquial de Sant Llorenç, es va celebrar l’Eucaristia. Després de l’acte religiós, la coral d’adults de l’EMMA va oferir un petit concert, en el què es van interpretar “Dins el mar la vela blanca”, “Cantate Domino”, “Cànon de la pau”, “Muntanyes de Canigó”, “El Rossinyol”, “La filadora”, “Vell pescador”, “Aubada” i “”Va pensiero”, que pertany la tragèdia lírica Nabucco, amb música de Giuseppe Verdi. Finalment, com ja és tradicional en aquesta formació musical, es va concloure el concert amb la “Pregària a la Verge del Remei”, del mestre Millet i originària de la Plana d’Urgell, però amb text adaptat posteriorment a les nostres contrades.

Després del concert, vilatans i visitants van poder gaudir d’un dinar de germanor.

Diferents moments de l’actuació: